Bio Reinigende Lotion Ogen 100Ml

9.95

De Beaphar Bio Reinigende Lotion voor honden en katten zorgt voor een milde reiniging van de ogen. Het bevat actieve ingrediënten afkomstig uit biologische landbouw.

Ontmoet de Beaphar Bio Reinigende Lotion ogen – de ultieme oplossing voor een milde en natuurlijke reiniging van de ogen van je geliefde viervoeter! 🐾 Speciaal ontworpen voor zowel honden als katten, biedt deze biologische lotion een zachte en effectieve manier om vuil en irritatie rond de ogen te verwijderen.

Wat maakt onze Bio Reinigende Lotion zo bijzonder? 🌿 Ten eerste bevatten onze formules alleen actieve ingrediënten van biologische oorsprong, afkomstig uit gecertificeerde biologische landbouw. Het Ecocert-label staat garant voor de natuurlijke kwaliteit van deze ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd vanwege hun superieure kwaliteit en veiligheid voor jouw huisdier.

Door regelmatig gebruik van onze biologische lotion voorkom je irritatie veroorzaakt door vuil en houd je de ogen van je huisdier helder en gezond. Geen last meer van ongemakkelijke ogen voor je harige vriend!

Maar dat is niet alles – we gaan nog een stap verder in onze inzet voor duurzaamheid. Onze Bio Reinigende Lotion Ogen wordt geleverd in volledig recyclebare flessen, gemaakt van hernieuwbaar materiaal zoals suikerriet. Met het “I’m green” label op de verpakkingen, kun je er zeker van zijn dat je bijdraagt ​​aan een schonere planeet terwijl je je huisdier verzorgt.

Of je nu een trouwe hondenouder bent of een liefhebbende katteneigenaar, geef je geliefde viervoeter de zorg die ze verdienen met Beaphar Bio Reinigende Lotion. Voeg dit natuurlijke en duurzame product toe aan je dagelijkse verzorgingsroutine en zie hoe de ogen van je huisdier stralen van gezondheid en geluk! ✨ Bestel vandaag nog en ontdek zelf het verschil dat biologische zorg kan maken voor jouw huisdier. 🌱🐶🐱

 

Op volgende pagina vindt u alle producten voor honden: Categorie hond
Op volgende pagina vindt u alle producten voor katten: Categorie kat

Neem een kijkje op onze facebook-pagina: Facebook/Recognice.be

Reviews

Wees de eerste om “Bio Reinigende Lotion Ogen 100Ml” te beoordelen