Oorreiniger Hond 50Ml

9.15

Voor de verzorging en reiniging van het uitwendige gedeelte van de gehoorgang. Voorkomt irritatie en onaangename geuren uit de oren.

Geef je harige vriend de beste oorverzorging met Beaphar Oorreiniger Hond! Deze hoogwaardige formule, ontworpen door experts in dierenverzorging, biedt een effectieve oplossing voor het reinigen en verzorgen van het uitwendige gedeelte van de gehoorgang van je hond.

Met Beaphar Oorreiniger voorkom je niet alleen irritatie, maar ook onaangename geuren die uit de oren van je hond kunnen komen. De speciale samenstelling zorgt voor een grondige reiniging, waardoor vuil, overtollig oorsmeer en bacteriën worden verwijderd. Dit helpt bij het voorkomen van oorproblemen en houdt de oren van je hond gezond en fris.

De oorreiniger is makkelijk aan te brengen en kan regelmatig worden gebruikt als onderdeel van de algemene verzorging van je hond. Door het gebruik van dit product blijven de oren van je hond schoon en vrij van overtollig vuil, wat essentieel is voor hun welzijn en comfort.

Of je nu een puppy hebt die nog moet wennen aan het reinigen van de oren of een volwassen hond met gevoelige oren, Beaphar Oorreiniger is geschikt voor alle leeftijden en rassen. Het is een belangrijk onderdeel van de algemene hygiëne en gezondheidsroutine van je huisdier.

Vertrouw op Beaphar, een gerenommeerd merk in dierenverzorging, voor de beste producten voor jouw huisdier. Zorg ervoor dat de oren van je hond altijd schoon, gezond en vrij van ongemakken zijn. Bestel vandaag nog en geef je harige vriend de oorverzorging die ze verdienen!

Op volgende pagina vindt u alle producten voor honden: Categorie hond
Op volgende pagina vindt u alle producten voor katten: Categorie kat

Neem een kijkje op onze facebook-pagina: Facebook/Recognice.be